Varme

Inneklima er viktig for både helse og trivsel. Valg av riktig varmekilde kan også redusere strømforbruket.
Våre elektrikere hjelper deg med løsninger som passer for din bolig.

Spare strøm på oppvarming

Varmepumpe

Vurderer du å bruke varmepumpe til ditt hjem? Da kan vi hjelpe deg.

Varmepumper er avanserte og høyteknologiske produkter. Hvilken løsning som passer best til din bolig avhenger av mange faktorer.

Vi hjelper deg å kartlegge akkurat ditt behov. 

Med varmepumper får du:

  • Høy energisparing
  • Bedre komfort
  • Nedkjøling og aircondition

Gulvvarme

Å legge varme i gulvet gir ekstra komfort og et behagelig inneklima. Det gir en effektiv oppvarming og er enkelt å regulere. 

Det finnes mange løsninger for gulvvarme. Det mest vanlige er varmekabler. Varmefolie er også en god løsning som kan legges rett under laminat- eller parkettgulv. Dette gjør at du kan få varme i gulvet uten å måtte heve dører og lister.

Våre elektrikere finner rett løsning for deg.

Bare føtter til en mor og et lite barn som akkurat har begynt å gå, og barnet støttes av mor på et gulv. Begge har på seg hvit bukse, og man får inntryk av et varmt gulv med varmekabler
Kvinne koser seg i en lenestol ved siden av en hvit panelovn og leser en bok. På fanget har hun et pledd og en grå langhåret katt koser seg på fanget.

Panelovn

Panelovner kommer i mange størrelser og du finner lett en panelovn som passer til ditt behov. De er svært godt egnet til å hurtig heve og senke temperaturen i et rom.

Moderne panelovner kan du få med termostater som kan fjernstyres med app eller du kan koble de opp mot en smarthusløsning for full kontroll på alle dine ovner.

Varmestyring

Koble varmekildene i din bolig opp mot et smarthussystem og få full kontroll, også når du ikke er hjemme. Sett opp programmer tilpasset din bruk for å redusere strømutgiftene. For eksempel nattsenking og bortemodus. En smarthusløsning kan også varsle deg om uønskede temperaturendringer.

Les mer om smarthusløsninger her eller ta kontakt med en av våre elektrikere.

En hånd holder en mobiltelefon opp og vi ser en app som styrer varmen fra telefonen. En pekefinger trykker på termostatknappen på telefonen

Finn din lokale elektriker