Sikringen er landsdekkende

Med over 160 lokale elektrobedrifter er Sikringen en av landets største elektrikerkjeder. For våre kunder betyr dette tilgjengelighet og tilgang til en stor gruppe elektrobedrifter.

Trenger du en landsdekkende samarbeidspartner?

Sikringen har bred erfaring med bedriftsavtaler hvor vi bistår med et bredt omfang av elektrooppdrag. Våre medlemmer utfører alle typer oppdrag innen elektro, svakstrøm, automatisering, smarthus og energi effektive løsninger. Vi prosjekterer også innen de aller fleste fagområder som belysning, tele/data, smarthus, sikkerhet, varme og energiløsninger.

En sentral avtale med Sikringen er enkelt og oversiktlig og sikrer deg at jobben blir gjort effektivt.

Våre Sikringenmedlemmer utfører alle typer oppdrag innen elektro, svakstrøm, automatisering, smarthus og energi effektive løsninger. Vi prosjekterer også innen de aller fleste fagområder som belysning, Tele/data, smarthus, sikkerhet, varme og energieffektive løsninger.

Snakk med oss om samarbeidsmuligheter og hvordan Sikringen kan hjelpe deg.

Ta kontakt

Vil du vite mer? Les under

Ønsker du å bli medlem i en fremoverlent elektrokjede?

Vår ambisjon er å hjelpe våre medlemsbedrifter med å bli lønnsomme gjennom å bli komplette elektrobedrifter! Elektromarkedet i Norge vokser med over 10% i året og mulighetene er enorme! Vi forstår allikevel at ikke ønsker eller har ressurser til å bygge opp nødvendig kapasitet i egen bedrift for å løse alle oppgavene i et svært omfangsrikt elektromarked. Nettopp dette har vi tatt hensyn til i oppbyggingen av våre hovedsatsninger:

  • Kompetanse – gjennom Solarskolen tilbyr vi omfattende kurspakker innen de aller fleste kompetanseområdene i elektrofaget!
  • Markedsarbeid – vi har dedikerte ressurser som både profilerer din bedrift og gir deg mer å gjøre gjennom felles samarbeidsavtaler!
  • Nettverk – i Sikringen er det et stort mangfold av bedrifter som kan hjelpe deg med fagområder du selv ikke har i din bedrift – slik blir du komplett!
  • Grønn elektriker – vi vil hjelpe deg med å posisjonere din bedrift for å levere på grønn omstilling i næringslivet

Ønsker du mer informasjon, eller bli medlem?


Ta kontakt