Smarthus

Smart, smartere, smartest. Det er mange grader av hvor “smart” hjemmet ditt kan bli. Begrepet smarthus er overalt nå for tiden. Men hva betyr det? Det er lett å føle seg litt “dum” i dette landskapet, men husk, det som er smart er ofte enkelt. For eksempel styring av lys og varme – eller til og med hele huset – fra nettbrett eller mobil. Vi gir deg oversikten du trenger.

ELKO Smart

ELKO Smart er en løsning for smarthjem utviklet av Norges ledende leverandør av elektromateriell. Produktene og det lekre designet kjenner du fra før, men nå er de smartere.

Et ELKO smarthjem er enkelt å bruke. ​Du velger selv om du vil styre det med app, stemmekontroll eller om du vil bruke bryteren, akkurat slik du er vant til.

Du kan også sette opp stemninger og automasjoner for å styre lys, varme og apparater etter bruksmønstre - for eksempel slik at alt lys skrur seg av når du forlater huset.​

Finn en Sikringen-elektriker som hjelper deg i gang med ditt ELKO Smart hjem.

Spar strøm med smarthus

mTouch Home

mTouch Home fra CTM Lyng er i sin helhet både utviklet og produsert i Norge, noe som gjenspeiler seg i kvalitet, kundestøtte og bærekraft. Smarthusløsningen er svært brukervennlig og gir deg full kontroll på strømforbuket.

Via trådløse sparebrytere, senker du temperaturen når du forlater huset og slår av alt lys når du legger deg. I tillegg til lys og varme, har mTouch sikkerhetsprodukter som kan gi deg ekstra trygghet. Via trådløse brytere slår du enkelt av boligens brannfarlige apparater når du legger deg, og stenger vanntilgangen når du reiser bort.

Full kontroll!
Med effektstyring kutter du enkelt toppene i forbruket ditt, samtidig som du kan senke varmen i huset - rett fra lomma. Med en Energy Controller koblet til sikringsskapet, en app på telefonen og mTouch HUB kan du ta strømsparingen til et nytt nivå! Og skulle det mot formodning skje noe med sikkerheten, vil du få varsel i appen.

Dali lysstyringssystemer

Dali lysstyringssystemer fra Micro Matic er kompatibelt med KNX og gjør dine nåværende lys- og bryterløsninger heldigitale. Selv “vanlige” familier har sine helt særegne behov og bevegelsesmønstre innefor sitt hjem.

Med sensorer og digital styring, kan du helautomatisere og gruppere belysningen i de ulike sonene og rommene hjemme, og dermed både øke komforten og senke strømutgiftene.

KNX Smarthus

KNX Smarthus gjør din bolig trygg og energieffektiv. Sammen med deg kartlegges dine hverdagsscenarier, og de smarte løsning-ene tilpasses hvordan de elektriske punktene i din bolig kan styres fra ett punkt og gjøre hjemmet tryggere.

Varslingssensorer, adgangskontroll, styring av lys, persienner og varme gjør både hverdagen smidig og sikker. Er du bortreist kan hjemmet imitere at noen er hjemme ved å skru på lysene i gitte perioder eller om noen beveger seg rundt boligen.

xComfort

XComforts trådløse hjemautomasjonsprodukter tilbyr et bredt spekter av løsninger som gjør hverdagen enklere. Installasjonen av deres Smart Home Controller (SHC) går erfaringsmessig raskt og sømløst.

Med xComfort appen kan du kjøre i gang hjemmekinoen, dempe belysningen, sette den perfekte temperaturen og fyre opp popcornmaskinen før du slipper vennegjengen inn via callinganlegget – alt med noen få tommeltrykk på mobilen.

Våre medlemmer leverer smarthus-løsninger

Z-Wave

Ønsker du å tilpasse hele eller deler av bolige med smarte løsninger, lar Z-Wave deg enkelt velge det som passer for din bolig. Gå for den aller siste teknologien innefor totale smarthusløsninger eller håndplukk løsninger innenfor sikkerhet, lys, varme, app-basert styring eller sensorkontroll.

Vi hjelper deg med kartlegggingen ved hjelp av Z-Waves Smart Guide som også lar deg velge farger og design som passer akkurat din stil og smak.

SmartSound

Smart sound er utviklet med vekt på god lyd, design og funksjonalitet. Lydanlegget går sømløst inn i ditt smarthus med appene Google Home eller Connecte, og støtter Chromecast, Google multirom og Internettradio. Produktet gjør det enkelt å integrere innbygd lyd i smarthuset hvor høyttaler har samme dybde som standard downlight.

Integrer lyd i ditt smarthus og utforsk radiostasjoner fra hele verden gjennom Smart Sound. Med Google multirom støtte kan hele hjemmet, venterom, restaurant, butikk eller kontor enkelt styres og automatiseres.